23 Nisan 2017 Pazar

KIM KARDASHIAN

 Kim Kardasian 21 Ekim 1980 tarihinde Ermeni bir anne ve İskoç bir babanın kızları olarak dünyaya geldi. Anne ve babası Kim Kardashian henüz 9 yaşındayken boşanmıştır. 2 yıl sonra annesi sporcuyla evlenmiştir. 23 yaşındayken ünlü bir avukat olan biyolojik babasını kaybetmiştir...
Playboy dergisi başta olmak üzere birçok popüler derginin kapak resmi olmuştur. Aynı zamanda değişik parfüm imalatı yapmaktadır. Daha çok stilistlik ve modellik başarılarıyla bilinir. Aynı zamanda dans yarışmasına katılmış ve  ”Amerika Top Modelini Arıyor” yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. 2014 yılı verilerine göre Kim Kardashian’ın tüm servetinin 45,000,000$ olduğu tahmin ediliyor.
Gerçek Adı: Kimberly Noel Kardashian
21 Ekim 1980 DoğumLu 
  Boyu : 1.59 m
KiLosu: 59
KaLiforniya, ABD' Li
Eski Sevgilileri : Damon Thomas, Ray J, Nick Lachey, Nick Cannon
Yeni Sevgilisi : Kanye West
Vücut Ölçüleri : 96.5-67-101
Gözlerinin Rengi : Koyu Kahverengi
Saçlarının Rengi : Siyah
Güneş Burcu : Terazi
 
GENÇLİK BAŞLADI Kim Kardashian, magazininin ilk çıkışında ... Barbie Dergisinde sekiz yaşında paylaşıyor...
Kim Kardashian Çarşamba 1980'li yılların ilk kamuoyu önünde bir Snapchat videosu paylaştı...
Gerçek yıldız, dergide resimlerini Snapchat'daki takipçilerine gururla gösterdi ve onlara sadece sekiz yaşında sevimli görünümlü fotoğraflarını gösterdi.
Video üzerine konuşan Kim, "Siz ilk konser 1988'de Barbie dergisindeydi" dedi.
Kim Kardashian LOVE dergisinin kapağında tanınmaz görünüyor
O, gururla, iyi giyilen siperin ön kapağını kaldırdı ve California Özel olduğunu ortaya koydu.... 
Kim Kardashian'ın en yeni dergi kapağı? LOVE dergisinin Şubat sayısında. Beyazlatılmış kaşları ve eski Prada görünüyor. Dergi yayılımı 30 artı sayfalık olacak. Times'ın Christy Khoshaba ayrıntıları var.
Kim Kardashian West tarzdan kişileştirilir. İster Kim Kardashian West'in Instagram fotoğraflarından ya da onun gelinliklerine dair bilgiden sonra, moda haberlerini kırın... 
Kim'in gibi patlamanın nasıl yapıldığını ya da görünümünü çoğaltmak için en iyi çıplak rujları öğrenmek için Kim Kardashian Batı saç ve makyaj öğreticilerimizi takip edin. Hollywood'un en sevimli biri olarak... 
Mickey Mouse'a kaldırım star ödülü yanında Hollywood'un ünlü Walk of Fame'de diz çöken Mickey Mouse kulaklarını giyen bir kız olarak gösterildi.
Jenner, sonbaharda Khloe Kardashian ile yapmış olduğu Koko Kollection'u takiben yaptığı bir sonraki işbirliğinin, en büyük ablası ve klam'ın her şeye kraliçesi olan Kim Kardashian'dan başka biriyle birlikte olmadığı yönündeki haberi Instagram'a bıraktı... 
KIM KARDASHIAN

MADiSON BEER

Şarkıcı ve oyuncu Madison Beer, yeni yılı sevgilisi Jack Gilinsky ile birlikte çıktığı tatilde karşıladı...
Beer and Gilinsky, who were in the beach on Miami, were in the spotlight of the paparazzi yesterday. The young couple, whose happiness is evident from all of them, did not hesitate to spend their romantic moments with the eyes of other holidaymakers on the beach.
Gilinsky was seen like this while kissing a lover. Gilinsky then took Beer in his arms and took him to the sea. While Madison Beer was trying to make his name known in the world of the show, the famous singer Justin Bieber had caught his attention in an anda sharing his video on the social media. 
Bira, 5 Mart 1999'da Jericho, Long Island, New York'ta, Robert Beer'e, lüks bir ev builde doğdu...
Ve bir iç tasarımcı olan Tracie Beer. Ryder adında küçük bir kardeşi var..
Anne babası boşandı ve babası yeniden evlendi. 2012 yılında evde eğitim almadan önce Jericho Ortaokuluna gitti...
Bira Yahudi ve Aşkenaz inisidiR...
Bira, 2012 yılının başında popüler şarkıların şarkı söyleme albümlerinin YouTube'da video yayınlamaya başladı..
Pop yıldızı Justin Bieber, Etta James'in "Sonunda" 25 milyonu aşkın izleyicisine kapağı olan bir bağlantıyı tweet ettiler. Bu, biranın Twitter'da dünyaya açılmasına ve önemli medya kapsamına girmesine neden oldu.Bieber, Beer'i şahsen imzaladığı plak şirketi Island Records'a imzaladı...
Bira Bieber'in yöneticisi Scooter Braun tarafından yönetiliyor

ARiEL WiNTER

A  R   i  E   L      W  i  N  T  E   R
Ariel Winter'ın En İyi Rolü Kendisi Olmaktır 
"Spot ışığında büyümek büyük olasılıkla benlik saygısı için en kötüydü" diyor. "[Modern Family] 'i başlattığımda, 12 yaşında bir gecede olanlardan tamamen farklı bir vücuduma sahibim, ince yapıştım, göğsüm yoktu, popom yoktu - hiçbir şeyim yoktu. Bu konuda çok üzüldüm Sonra otomatik olarak bir gece boyunca bedenim çok değişti D bardağıyım ve daha büyük bir popom vardı ve belim genişliyordu Her şey daha da büyüyordu Otomatik olarak bu nefreti ve kararı çevrimiçi aldım "dedi 
Kış, eş yıldızı Sofia Vergara'nın vücudundaki dönüşümü kabul etmesine yardım ettiğini söyledi. "Sofya'da büyümek için harika bir rol modelim vardı, onun canı cılız bir kadın olmasından ötürü onun kim olduğu ve neye benzediği süper gururdu" diye belirtiyor. "[Sofya] bedenimle nasıl baş edileceğimi birazcık mücadele ettiğimi görebiliyordu ve bana her zaman tavsiye etmeye çalışıyordu:" Vücudumun tipinde iyi görünen bazı markalar var "veya" Giyin Ne istersen, kendin hakkında iyi hisset. " 
Kış, aynı zamanda yaşlı kız kardeşi Shanelle Workman'ı da kendi cildinde rahat hissetmeye teşvik etti. "Ona çok fazla bakıyorum," diye ses çıkıyor. "Onların benimle konuşmasını dinlerim," Başkalarının ne düşündükleri önemli değil, sen olduğun kişisin, değişmeyecek "" Kendin olduğun kişi için sevin "İnsanlar ne olursa olsun nefret edecekler Dedikleri her şeye uyabilirsin ve hâlâ seçilecek bir şeyler bulacaklardır.Veya kendin olabil ve mutlu ol ve söylediklerini dinlemesin. ""
Kış, 17 yaşındayken göğüs düşürme kararı aldı. Cerrahi skar, SELF'teki fotoğraflarda görülebiliyordu ve o günden beri sosyal medyada birinin vücudunu sevmekle ilgili açık sözlü davrandı. "İnsanlar benim giydiğim şeylere ve yaptığım her şeyden ötürü benim hakkımda birçok yargıya varıyor" diye açıklıyor. "Yaptığım birçok şeyi yüceltip nesneleştiriyorlar ve insanların beni normal 18 yaşındakiler olarak görmelerini diliyorum, her yaşımın yaptığı gibi aynı şeyleri yapıyorum. " 
Winter ayrıca Instagram ve Snapchat'ta paylaştığı riski self'leri savundu. "Herkes öylesine heyecanlanıyor ki popolarımın bulunduğu fotoğraf gönderiyorum, popo, herkesin poposu var" dedi. "Sanki yaşayayım! Hayatımdan zevk alıyorum, hayattan zevk alıyorsun, eğer istersen de kıçını göndermelisin!"  
"Bu aşamada, belli bir süre sonra yorgun düştük. Endüstride uzun süredir bulunduğumu hissediyorum, ki bu noktada insanların yorumlarını ve maruz kalma beni fazla rahatsız etmiyor. Bir şey için olumsuz geribildirim aldığınızda insanları rahatsız ediyor, ancak bana sadece endüstride giren kadar sert vurmuyor. " 





"Sokakta yürürken birisi aklınızda biraz hayat yaşıyor ve birileri sizi 'TV'den çıkan kız' veya 'Gözlüklü kuzen Alex' olarak tanıyor, ancak birisi size gelinceye göre farklı, 'Ariel Winter, çevrimiçi olarak söylediğin şeyleri severim' ya da 'Karakterinizi çok seviyorum, bana çok fazla esin kaynağı oldu.' Alınan pozlamayı sevdiğim beni gerçekten etkileyen şeyler bunlardı. Sonra kırmızı halılar ve giydiğim şeyler konusunda olumsuz olabilecek diğer pozlama da var.