23 Nisan 2017 Pazar

KATE UPTON

KATE UPTON
Amerika'nın en sevdiği bomba, eşsiz Kate Upton, SI Mayo'nun sayfalarını bir kez daha süsleyecek! Hepimizin bildiği ve sevdiği sarışın güzelliği Yu Tsai tarafından güzel Fiji'de çekildi ve Kate'in yıllık Mayo sayısı konusundaki yayına beşinci kez damgasını vurdu.


Hatırlayabileceğiniz gibi, Kate ilk kariyerine 2011'de SI Swimsuit ile başladı. Gösterime girdiği ilk film, ona Çılgın Rookie Yılın onurunu kazandırdı. Kapanışı 2012 ve 2013 yıllarında sırt üstü yıllara bırakmaya devam etti. 22 yaşındayken aynı zamanda 22 kişilik SI Swimsuit efsaneleri sınıfında Heidi Klum, Christie gibi ikonlara da yer verildi. Brinkley, Tyra Banks ve Elle Macpherson, birkaç isim






"MJ'den konuyla ilgilenmem gerektiğinde çok heyecanlıydım," dedi Kate dönüşü hakkında. "Özellikle bu yılki tema her yaştaki her bayan ve her beden türünün kabul edilmesiyle bu sorunun bir parçası olması istendiğinde ilham kaynağı oldu.
Kate, "Benim için bu konu ve bu konunun olması MJ'nin tutkusu idi ve bu nedenle bu dergide tekrar yer almak istedim" dedi. "Bu, yapmak istediğim kampanyalar ve sahip olmak istediğim kariyer - kadınları kendilerini sevmeye teşvik etmek için - bu, sıkı çalışmanın ve sağlıklı beslenmenin yanı sıra canavarın tadını çıkaran ve cheat günleri olan bir dengedir. Ideal kusursuz vücut, geri istemek beni gururlandırıyor "dedi. Kate'den yeterince şey alamıyor musun? SI Swimsuit, ilk kez VIBES festivaline ev sahipliği yaparken Houston'da kendisiyle yakınlaşın ve kendiniz ile birlikte olun. Post HTX'de oldukça beklenen etkinlik, 17 Şubat Cuma günü, tanınmış ulusal ve bölgesel şeflerin beğenisini kazanan bir yemek festivaliyle başlıyor. Gıda festivalinin ardından R & B sansasyonlu Miguel'den bir VIP performans izlenecek. Eğlence, Cumartesi günü bir dizi yerel Houston müzisyeni ve Grammy Ödülü sahibi prodüktör ve DJ Diplo'nun baş döndürücü bir performansıyla devam ediyor. Ne bekliyorsun Biletlerinizi şimdi alın ve yarın sabah SI Swimsuit 2017'den Kate'in muhteşem fotoğraflarını yakalayın!
Son bikini kaplı yayından bu yana, Kate aktrislerden Cameron Diaz ve Leslie Mann'ın yanısıra diğer birçok kadının rol aldığı birçok filmde rol aldı. Gelecekteki film Layover'de, destansı bir yolculuğa çıkan iki arkadaşın birlikte komedisinde yer alması bekleniyor. Ama dürüst olalım - dergi sayfalarımıza dönerek bizi en çok heyecanlandıran!

SI Swimsuit editörü MJ Day, "Kapak üzerinde kimin olduğuna bakılmaksızın, üç kapak fikri ile başladık." "Ancak Kate aslında çekim yaparken ona çok farklı bakışlar deniyorduk ve her fotoğraf bir sonraki resim kadar geri geliyordu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder