22 Nisan 2017 Cumartesi

Kelly Brook

KELLY BROOK 


Ilk şenlikli sezon boyunca erkek arkadaşı Jeremy Parisi'ye nişan söylentileri yol açtı ve şimdi taraftarlar ihtiyaç duydukları onayı almış olabilirler. Modelin Fransız erkek arkadaşı, Kelly'nin dördüncü parmağıyla en dikkat çeken yataktaki çiftin selfie'sini paylaştı. Kelly'nin elmas süslemeli eli, beau'nun göğsüne dayansa da, siyah-beyaz çengel sevilen çifti bir yorganın içine sardı. Kelime'nin yorumları şöyle: "En sevdiğim yerim" başlıklı yazıda, "Paris'te aşkım  iamkb ile sabah" yazıyor. 



Kelly ringini başka Instagram ekranında gösteriyor
Esmer güzellik, 2015'in başında fitness eğiticisiyle çıkmaya başladı. Jeremy Londra'da kaldığı yerde tanıştığı yerde, Kelly'nin Los Angeles'taki komedi filmi "One Big Happy" de filme çekmesi ile ilişkileri uzun mesafe başladı.
İngiliz televizyon yıldızı, geçmişte Jason Statham ve Billy Zane gibi ünlü ünlü erkeklerden bazılarını tarihlemişti ve her ne kadar sevgi hayatının kayalık olmasına rağmen, daha önce Jeremy ile koridorda yürümeye hazır olabileceğini açıkladı.
"Henüz evlilik için hazır olduğumuzdan emin değilim, ama kesinlikle doğru yoldan ilerliyoruz, şu anda çok sevilen bir bayanım"
Kelly Brook (d. Kelly Ann Parsons, 23 Kasım 1979), İngiliz manken, oyuncu, mayotasarımcısı ve televizyon sunucusu. Smallville dizisinin çeşitli bölümlerinde oynamıştır.Brook 2004 yılına kadar ünlü aktör Jason Statham ile yedi yıllık bir ilişkisi oldu.
 Brook'un bir film setinde Billy Zane ile tanışması bu ilişkinin son bulmasına neden olmuştur


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder