22 Nisan 2017 Cumartesi

Megan Denise Fox

Megan Denise FoX 
Megan Denise Fox (d. 16 Mayıs 1986, Rockwood, Tennessee), Amerikalı oyuncu ve manken.
Confessions of a Teenage Drama Queen adlı filmle üne kavuşmuş olan oyuncu Hope & Faith adlı tv programıyla da ününü pekiştirir.
Megan Fox, 5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başlar. On yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşınır ve orada eğitimine devam eder. On üç yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başlar. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller alır. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterilir. Fox 1,63 m. boyundadır. Biseksüeldir megan'a göre herkes biseksüel doğar 2007'den beri Brian Austin Green ile beraberdir.Çift 2010 yılında evlenmiştir. ilk çıktığı yıllarda Angelina jolie'ye benzerliği ile konuşulmuştur. 2010 yılında Eminem ve Rihanna'nın Love the way you lie klibinde oynamıştır. Rihanna ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. 27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir. 






Megan Fox, efsanevi iç çamaşırı markası Frederick's of Hollywood için buharlı
Yeni bir videoda her zamankinden daha ateşlidir. 





 Fox, V dergisine kendisinin çok süper seksi moda etiketinin kontrolü altında "güçlenmiş ve kendine güvenen" olduğunu söyledi.

Fox, Frederick'in koleksiyonunu hazırlamadaki amacının kadınları seksi ve rahat hissettiren parçalar yaratmak olduğunu söyledi.
"Kadınların ne giydikleri konusunda rahatsızlık duymaları öğretiliyor, Frederick'le yapmayı umduğum şey kadınlara iyi görünme ve hissetme gücünü veriyor."
Hey, Megan insanlığın iyiliği için yetersiz tonlamaları modellemeye mecbur kaldığı sürece kesinlikle gemide bulunuyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder