17 Nisan 2017 Pazartesi

KiM KarDasHiaN WEST



































K  i  M     K    A    R    D   A   S   H  i   A  N
W E S T
SpectacuLar
KiM KarDasHiaN dünyadaki en ünlü insanlardan biridir - yalnızca Paris hırsızlığından kurtulurken üç aydır kendine empoze edilmiş bir aradan sonra Instagram'a dönmek için genel başlıklar hazırladı.
Ama bu her zaman böyle değildi - ve şimdi ünlü ünlü anne-babası onun şöhretin ilk tadını ortaya çıkardı.
Dün gece Snapchat'ına katılan Kim, hayranlarına Los Angeles temalı bir fotoğraf çekiminde sekiz yaşında resimleyen eski Barbie dergisini gösterdi.
"İlk yayınım 1988'de Barbie dergisindeydi, ne yıldız görüyorum, Star Haritalar okuyor," dedi eski yayın boyunca yaprak dökerken.

Görünüşünü bitirerek, Kim büyük miktarda aynalı güneş gözlüğü ve siyah ayak bileği bot giydi.
Kourtney ve Khloe Kardashian biraz daha az göze çarpıyorlardı, Khloe basit bir sıkı mesh krem ​​top ve kot sallıyordu ve Kourt da dalma rakamını ve benzeri kot pantolon giyiyordu.
Birbirlerine karşı çok sevgi göstererek, çifte yemeğini yedikten sonra restoranın yanından ayrılan hoş bir kucaklama paylaşıyordu...


Bu arada, Kim ve kız kardeşleri, Çarşamba günü Los Angeles'taki Sherman Oaks'taki Casa Vega'da bir lokma yemek yemeye başladılar - tabii ki Kardashian kameralarla başa çıkmak izledi.
Bir ay uzunluğundaki boşluğun ardından yaklaşmakta olan seriler için çekimler kız kardeşlerin Kosta Rika'ya yapmış olduğu son aile tatili için yeniden başlıyor ve meşhur aile California'ya döndükçe kameralar dolaşmaya devam etti.
Uyluk göz korkutan, forma uyan etekleri ve elbiseleri eşyalarını ve baggyer garmleri lehine yavaş yavaş atan Kim, gevşek siyah kadife pantolon ve bir deri ceket giymişti...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder