22 Nisan 2017 Cumartesi

Anne VyalitsynA

ANNE VYALiTSYNA


Anne Vyalitsyna, doğum ismi Anna Sergeyevna Vyalitsyna (Rusça: Анна Сергеевна Вьялицына) (19 mart 1986 Gorky, Sovyetler Birliği)
 Anne V adıyla bilinen Rus model..







Vyalitsyna rusyanın Gorky şehrinde doğdu (şimdiki ismi Nizhny Novgorod). Anne ve babası Hekimdir. Babası bir sport takımında hekimlik yaparken annesi çocuk doktorudur. MTV'nin Fashionably Loud Avrupa programı yeni yüzler ararken bir gözlemci Saint Petersburg'da onu gördü ve daha sonra Vyalitsyna 15 yaşındayken profesyonel modellik kariyerine başladı. "Barbi bebeklerimle oynadığım günlerimden beri bir model olmak istiyordum" diye The Age 'e anlattı.
Vyalitsyna Anna Molinari, Chloé ve Sportmax için çalıştı. Vogue, ELLE, ve Glamour kapak güzeli oldu. 2005 yılından beriSports Illustrated Swimsuit Yayını ile her yıl çalışmaktadır. 2011 yılında Victoria Secrets meleklerinden biri oldu.
Vyalitsyna Alanis Morissette 'nin "Out Is Through" ve Maroon 5 'ın "Misery" , "Never Gonna Leave This Bed" kliplerinde oynadı.
Mayıs 2012 de Die Hard 'ın 5. serisi olan ( A Good Day to Die Hard ) filminde oynayacağı açıklandı.
Women Model Management katılmıştır.


Uyruk: Rusya Federasyonu
Ona gülümseme ve büyük enerji ile tanınır. Yaşa başlandı
St Petersburg'da 15. Ebeveynler doktordur. 16'da,
Chanel şansının yüzü olarak seçildi. Vardır
Sports Illustrated'da 2005-2010 yılları arasında altı
Kez üst üste. 2009'da Achilles'le çalıştı
Uluslararası Yardım. (Vogue Italia video'dan bilgi
Röportaj 2010). 2010'un sonlarında, Maroon 5'de ortaya çıkıyor
Şarkı "Misery" için video.





Supermodel Anne V, moda fotoğrafçılığı ikilisi Chuando & Frey tarafından çekilen D'SCENE Magazine'in Winter 2016 baskısının muhteşem kapak hikayesinde yer aldı. Moda sorumlusu moda editörü Christopher Maul, Killa Carrince'den tasarım ve Anna Kozyakova'nın yapımı vardı. Güzellik, kumaş kozmetiklerini kullanan Opus güzellikteki makyaj sanatçısı Ingeborg'un ve Fabrika Merkezindeki Pai-Shau için saç stilisti Felix Fischer'in çalışmasıdır.
Les Oiseaux seansı için Rus stunner Balenciaga, Erickson Beamon, Mimi Wade, Max Mara, Au Jour Le Jour, Pebble London, Ralph Lauren, Alexander Wang, Damaris, Blumarine, Calvin Klein, Gianvito gibi en iyi markalardan seçilmiş görünüm ve aksesuarları giyiyor. Rossi, Ajan Provocateur, Erdem, Proenza Schouler, Paul Smith, Nataya Kim, Gareth Pugh, Ann Summers, Oscar De La Renta, Gianvito Rossi, Çorap, Erdem ve Chanel. Artem Artashonok'un fotoğraf yardımı ve Eliza Clarke ve Juan Alvear'ın stil yardımı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder